Groepslessen

U bent hier

Home » Aanbod » Groepslessen

Naast Personal Training bied ik ook meerdere groepslessen aan zoals indoor bootcamp, outdoor bootcamp en yoga. Voor meer informatie over de lessen lees verder.

Indoor bootcamp

De indoor bootcamp is een groepsles  die bestaat uit een combinatie van bootcamp, crossfit. Er wordt tijdens de indoor bootcamp veel getraind in circuitvorm en gebruik gemaakt van attributen. Denk hierbij aan kettlebells, touwen, ballen en tal van andere uitdagende attributen.

Laat je verrassen door de uitdagende, gevarieerde en energieke lessen die meerdere keren per week worden gegeven onder leiding van verschillende instructeurs. De indoor Bootcamp vindt plaats bij personal gym in Beverwijk. 

Wil je je inschrijven of meer te weten komen over de bootcamp? Kijk dan op https://www.personalgymbeverwijk.nl/lesrooster

Outdoor bootcamp

Outdoor bootcamp is een full body training voor mannen en vrouwen op verschillende niveaus. Je traint buiten in een groep en je kunt alles op je eigen intensiteit meedoen. Tijdens de outdoor bootcamp worden hardlopen en spierverstevigende oefeningen gecombineerd om zo een geweldig resultaat te bereiken op het gebied van vetverbranding, conditie-opbouw en sterkere spieren. Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Neem dan contact op voor een gratis proefles!

De outdoor bootcamp wordt gegeven in de duinen van Heemskerk en een training duurt ongeveer 60 minuten

Wil je je inschrijven of meer te weten komen over de bootcamp in de duinen van Heemskerk? Kijk dan https://www.personalgymbeverwijk.nl/

Yoga/Pilates

Power Yoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga, die is afgeleid van de Ashtanga Yoga vorm. Deze yoga vorm is ontwikkeld in de jaren 30 van de vorige eeuw. In PowerYoga worden fysieke houdingen direct na elkaar uitgevoerd en ondersteund door ademtechniek. De houdingen samen vormen als het ware een serie, waarbij de houdingen niet vast staan. Per les kan de serie verschillen. De serie vormt een dynamisch geheel en heeft veel weg van een workout. Door je aandacht te focussen op de beweging en het ervaren van je lichaam met behulp van je ademhaling, ontstaat een vergelijkbaar effect als bij hardlopen. In de serie worden achtereenvolgens staande, zittende en liggende houdingen uitgevoerd. De locatie van de yogalessen is, afhankelijk van de periode,  in de Vuurlinie in Beverwijk of in de duinen van Heemskerk. 

Wil je je inschrijven of meer te weten komen over de Power Yoga? Kijk dan op https://www.personalgymbeverwijk.nl/lesrooster