Referenties

U bent hier

Home » Referenties

Ilse Wismeijer

Training: Personal Training

Een paar jaar geleden voelde ik mij alles behalve fit. Werk, studie, peuter en een baby met de bijbehorende gebroken nachten, niet echt de ideale situatie om ook nog te gaan sporten. Toch begonnen, omdat ik mij ergens nog kon herinneren dat sporten ook energie kon brengen.

Het lukte onvoldoende om het sporten zelf weer op te pakken. Ondanks revalidatie na een zenuwletsel na mijn eerste kind merkte ik dat ik door het sporten meer klachten kreeg, in plaats van sterker werd. Ik had hulp nodig! Ik heb contact gezocht met Huub en ben blij dat ik deze beslissing genomen heb.

Ik ervaar Huub als een professionele personal trainer met veel kennis. Op een rustige, positieve en duidelijke manier coacht hij mij in de trainingen, rekening houdend met eventuele beperkingen en blessures. Dit geeft vertrouwen waardoor ik mijn grenzen op durft te zoeken.

Ik heb veel geleerd over houding, bewegen en voeding en ik heb zowaar plezier gekregen in het sporten! Geen training is hetzelfde. Samen met Huub stel ik mijn doelen bij. Door de combinatie van bootcamp trainingen en de trainingsschema’s van Huub kan ik hier zelf aan werken. Ik voel me fit en sterk, ik heb veel energie en zelfs na twee zwangerschappen zie ik er beter uit dan daarvoor.

Fino Asuni

Training: Personal Training

Eind 2014 kwam er een bloed ziekte op mijn pad waardoor het al snel duidelijk werd dat mijn buitenlandse werk activiteiten voorlopig niet konden plaatsvinden i.v.m. regelmatig ziekenhuis bezoek. Omdat ik in de voorgaande jaren mijn lichaam een beetje (te veel) had verwaarloost besloot ik dan ook om deze periode aan te grijpen om onder begeleiding weer fit te worden. Dit had ik al meerdere malen, eigenwijs als ik ben, zelf geprobeerd met weinig tot geen succes en uiteraard de bijbehorende blessures. Het was dus tijd voor een professionele aanpak en via internet en spinning sport school kwam ik bij Huub terecht. 

Na een intake gesprek zijn we dan ook gelijk van start gegaan. In eerste instantie was mijn goal fit worden zonder blessures en afvallen zonder crash dieet. Al snel bleek Huub een goede partner in het bepalen van haalbare goals en maakte hij me gelijktijdig bewust van mijn lichaam en eetpatroon. Na een paar maanden trainen met Huub was ik een stuk fitter en heel wat kilo’s afgevallen. Ondertussen was mijn bloed ziekte redelijk onder controle en kon ik ook weer mijn werk in het buitenland voortzetten. Huub heeft mij hierbij verder geholpen met training schema’s voor deze periodes waar ik beperkte sport middelen tot mijn beschikking heb. Op deze manier heb ik minder last van terugval van conditie en fitheid. In het verleden was ik minder tot niet gemotiveerd om tijdens mijn werk periodes aan sport te doen maar met deze persoonlijke schema’s van Huub kan ik mijn goals beter en sneller bereiken en ben ik meer gemotiveerd om te blijven sporten.

We zijn nu bijna 2 jaar verder en dankzij Huub zijn professionele, motiverende en op de individu gerichte aanpak heb ik ook mijn eerdere sport activiteiten zoals wielrennen en mountainbiken weer op een hoger niveau kunnen brengen. Omdat ikzelf nu veel meer plezier beleef aan sporten blijf ik samen met Huub constant mijn goals bijschaven en streef er dan ook naar om minstens 1 keer per week, in de periodes dat ik in Nederland verblijf, met hem te trainen. Tijdens deze sessies blijft Huub mij verbazen met zijn constante enthousiasme door mij steeds weer wat nieuws te leren over mijn lichaam en op deze manier blijft hij mij prikkelen en motiveren om te blijven sporten.  

Andrea & Tom

Training: Personal Training

Wij zijn in januari 2014 in contact gekomen met Huub. Andrea was gestopt met roken en groeide dicht maar had ook totaal geen conditie, deed niks aan sport. Ikzelf woog al een aantal jaren meer dan 125 kilo. Andrea was dit zat en zei daar gaan wij samen iets aan doen. Huub heeft ons vervolgens onder handen genomen wat resulteerde (binnen jaar tijd!!!) in een verlies van ruim 25 kilo bij mijzelf en bij Andrea 6-8 kilo (schommelend).

Nog steeds trainen wij 2x in de week bij Huub, met veel plezier en altijd daagt ie ons uit voor een nieuwe uitdaging. Door het gevarieerde programma wat Huub biedt blijven wij ook echt met plezier komen. Huub gaat zeer professioneel met ons om en houdt goed rekening met ons fitheid en geestelijke gesteldheid. Door zijn goede kennis van het menselijke lichaam hebben wij gedurende de afgelopen periode, behoudens wekelijks een flink portie spierpijn, geen blessures opgelopen.

Wij raden iedereen dan ook aan om als je intensief met je lichaam aan de gang wil contact op te nemen met Huub. 

Suzan van Oost

Training: Personal Training

Afgelopen Januari kwam ik na een moeilijk jaar bij Huub terecht. Flink te zwaar, geen energie en niet lekker in mijn vel. Fitnessen vond ik maar niets, veel te saai ….. maar goed, er moest wat gebeuren.

Iets wat sceptisch begon ik aan de trainingen met Huub maar al snel kreeg hij het voor elkaar om mij 2 x in de week enthousiast aan het sporten te krijgen. Een afwisselende training aangepast op mijn kunnen, rekening houdend met mijn blessures en met elke keer een uitdaging. Huub ondersteund op een hele positieve manier zonder “in je nek te hijgen” Hij krijgt het voor elkaar dat je zelf nog een extra herhaling of een paar minuten extra cardio wil doen. Niet voor hem, maar voor jezelf.

Een half jaar later ben ik ruim 16 kilo afgevallen, maar zit ik vooral goed in mijn vel. Ik ben zelfbewust, heb veel meer energie en straal dat ook uit. Maar net zo belangrijk, ik heb controle gekregen over mijn lichaam, ben me bewust met welke spiergroep ik welke inspanning doe en heb weer vertrouwen in mijn lichaam. Inmiddels hebben Huub en ik samen een nieuw doel gesteld en gaan we vrolijk verder, op naar een nog gezonder gewicht en nog sterker en fitter lichaam, ik heb er zin in!

Kees Romeijnders

Training: Personal Training

Op de eerste plaats vind ik dat Huub uitstekend meedenkt met wat voor je lichaam een realistische uitdaging is. Zelf ben ik na een half jaar fitnessen onder begeleiding van Huub geleidelijk afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. Ik vind het geweldig inspirerend om te merken dat ik daardoor beter in mijn vel zit. Opvallend vind ik dat Huub er telkens in slaagt mij op een prettige en zeer afwisselde wijze via zijn oefeningen weet uit te dagen om mijn fysieke grenzen te verkennen. Elke keer kom ik na fitnessen met Huub met meer energie thuis, mijn lichaamshouding is beter en mijn algemene conditie past eigenlijk meer bij iemand die 20 jaar jonger is. Huub is voor mij een gedreven en inspirerende personal professional trainer

Mert

Training: Personal Training

Tegenwoordig heb je een tal van personen die zich personal trainer mogen noemen, met of zonder een degelijke (sport)opleiding.Daarom is het van belang dat je bij de juiste persoon terechtkomt om de beste resultaten te behalen. Door twee periodes met Huub te hebben getraind, kan ik met volle overtuiging concluderen dat ik een hele goede personal trainer heb gehad. Hij is actief betrokken bij het behalen van je doelen en het veranderen van je levensstijl, zonder dat hij je op de huid zit. De trainingen zijn altijd anders, niet dezelfde voorgekauwde training als wat je laatst had om het maar zo te zeggen. Daarnaast heb ik, op zijn initiatief, meegedaan aan de Summerbootcamp, wat mij zeker is bevallen. Een personal trainer met een extraatje, zo kan ik Huub het beste omschrijven!
 

Martin Bless

Training: Bootcamp

Summer Bootcamp is voor mij ideaal om tijdens de zomerstop van voetbal fit te blijven. Ook is het voor mij een manier om m'n lichaam te versterken en dat merk ik ook in het dagelijks leven. De sfeer tijdens de Bootcamp is top, iedereen pept elkaar gedurende de training op en Huub begeleidt de deelnemers goed bij de oefeningen. Ik kan het iedereen aanraden om met de Summer Bootcamp mee te doen. Je bent lekker buiten bezig, je houdt je lichaam gezond en hebt na elke training weer een voldaan gevoel!

Helene Schram en Jessica van Zijl

Training: Bootcamp

Wij “ Helene en Jessica “ sporten al wat jaartjes samen. Via Cardio fitness Beverwijk hebben wij Huub de Vreede leren kennen als personal trainer. Vorig jaar zijn wij ook met de Bootcamp gestart onder begeleiding van Huub. Dit is ons erg goed bevallen dat wij ook deze zomer zeker weer van de partij zijn. Wij vinden het erg lekker om ook buiten bezig te kunnen zijn. Wil je ook je conditie onder begeleiding wat opkrikken en je grenzen wat verleggen is dit zeker ook wat voor jou/jullie. Het leuke is dat je het met elkaar doet, maar gewoon je eigen tempo kan aanhouden. Ook kan je dit samen met je familie/vrienden doen. Huub ervaren wij als een fijne goede trainer. Dus mensen geniet van de duinen en sport “samen” ineen.